Молдавија меѓу Романија и Русија | Старт | DW | 28.04.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Молдавија меѓу Романија и Русија

Русија и Романија се „борат“ за наклонетоста на молдавските граѓани.

Гледај видео 04:40
Now live
04:40 минути