Модните совети на интернет патоказ за многу млади девојки | Старт | DW | 09.04.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Модните совети на интернет патоказ за многу млади девојки

Сѐ повеќе млади жени го кројат својот перфектен изглед преку интернет. Во тоа им помагаат модните блогери - девојки кои ги споделуваат своите искуства и даваат совети за модни комбинации.

Гледај видео 02:28
Now live
02:28 минути