Модерен магионичар | Старт | DW | 20.06.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Модерен магионичар

Илузионистите денес веќе не вадат зајак од шапка, и оваа вештина навлезе во дигиталната ера. Еден од модерните илузионисти случајно влезе во таа сфера, откако како дете во Њујорк бил измамен за 20 долари со уличниот трик со кутиите за ќибрит. Од 2010 година, кога на пазарот излезе првиот таблет, тој ја користи мултимедијалната технологија и со неа воодушевува милиони луѓе ширум светот.

Гледај видео 03:12
Now live
03:12 минути