Мобилна апликација на македонски јазик | Програма | DW | 03.02.2012
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Програма

Мобилна апликација на македонски јазик

Преку бесплатниот сервис „DW News Portal“ во секое време можете да прочитате, слушнете и погледнете актуелни информации од целиот свет. Бидете мобилни со Дојче веле.

default

Сервисот на Дојче веле „DW News Portal” ви нуди бесплатен пристап до најновите вести од целиот свет - информации преку интернет порталот DW.DE, видеа на денот, радио пренос во живо од DW-RADIO и пренос во живо на телевизиската понуда на DW-TV. Најдобриот начин да бидете информирани насекаде и во секое време!

Актуелната верзија на мобилната апликација ви стои на располагање за Ајфон и Андроид приемници. Апликацијата ќе ја добивате на македонски и на петнаесет други јазици (германски, англиски, руски, кинески, босански, бугарски, кисвахили, полски, португалски, романски, српски, турски, украински, хрватски и шпански).

Апликацијата можете бесплатно да ја добиете во iTunes Store или Android Market.

iTunes: http://itunes.apple.com/de/app/dw-news-portal/id305630104?mt=8

Android: https://market.android.com/details?id=com.idmedia.android.newsportal

Ве молиме имајте во предвид дека при користењето на порталот на Дојче веле би можеле да настанат дополнителни трошоци кај вашиот мобилен провајдер. Ви препорачуваме склучување поволна тарифа за мобилни телефонски услуги (на пример, флетрејт).