#dw_BalkanBooster: За твојот бизнис | Информации и анализи за Балкан | DW | 08.10.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Балкан

#dw_BalkanBooster: За твојот бизнис

Една третина од младите во Црна Гора се невработени. Заводот за вработување се обиде да најде решение за проблемот со „одлив на мозоци“ и го осмисли проектот „За твојот бизнис“, со кој се субвенционираат млади претприемачи. Александар Шестер е еден од нив. На работното место го посетија Јована Дамјановиќ и Енис Мехмети од #dw_BalkanBooster.

Гледај видео 02:22

Прочитај го и ова