Младите во Бугарија пред дилема: што по протестите? | Старт | DW | 17.04.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Младите во Бугарија пред дилема: што по протестите?

Повеќемесечните протести во Бугарија против корумпираниот политички систем стивнаа. Младите кои учествуваа во нив се поделени, некои остануваат со надеж за европска Бугарија, а некои заминуваат во Европа.

Гледај видео 04:04
Now live
04:04 минути