Митови за прехранбените намирници - што е вистина, а што лага? | Сите содржини | DW | 08.01.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Митови за прехранбените намирници - што е вистина, а што лага?

Дали е кафето добро или лошо? Дали маргаринот е поздрав од путерот? Она што денес е познато како многу здраво, утре може да биде многу штетно - и обратно. Под лупа ставивме дел од „митовите за прехранбените намирници“.