Мистер Бурбон - најголем колекционер на американско виски | Старт | DW | 30.07.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Мистер Бурбон - најголем колекционер на американско виски

Германец од малото гратче Грибелшајд во западна Германија е сопственик на најголемата колекција американско виски - бурбон, во светот. Во САД веќе го доби прекарот „Мистер Бурбон“.

Гледај видео 02:08
Now live
02:08 минути