Министрите за финансии на ЕУ во Берлин | Вести | DW | 21.04.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Вести

Министрите за финансии на ЕУ во Берлин

Министрите за финансии на ЕУ денеска ја продолжуваат средбата во Берлин со расправа за засилена борба против проневерите со данокот на промет и за подобра контрола на шпекулативните Хеџ фондови. Вчера министрите на земјите од евро-зоната де договорија поголемите даночни приходи кои се должат на добрата коњуктура да се употребат за намалување на задолженоста на државите .