Микроголф за макси возбуда | Старт | DW | 08.07.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Микроголф за макси возбуда

Делува како игра со лего играчки, но нуди голема возбуда, тврдат упатените. Микроголфот е нова разонода за љубителите на оваа игра во Германија. Предноста му е што може да се игра секаде.

Гледај видео 02:07
Now live
02:07 минути