Миење на гревовите | Сите содржини | DW | 21.05.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Миење на гревовите

Стотици илјади хиндуси, строги верници, денеска се капат во реката Шипра, во верување дека на тој начин ги мијат гревовите и го завршуваат процесот на реинкарнација.

Гледај видео 01:15
Now live
01:15 минути