Мигрантите на ничија земја | Теми | DW | 10.04.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Мигрантите на ничија земја

Во БиХ во моментов има околу 4.000 мигранти и бегалци, а нивната најголема концентрација е во подрачјето на Унско-санскиот кантон. Односот на властите кон нив е во најмала рака спорен.

Гледај видео 01:45

Прочитај го и ова