Месото и колбасите опасни по живот | Старт | DW | 28.10.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Месото и колбасите опасни по живот

Јадењето месо и месни преработки тоа како може да убие, соопшти Светската здравствена организација и како канцерогени посебно ги издвои колбасите и шунката. Месната индустрија секако на сето тоа гледа поинаку.

Гледај видео 01:52
Now live
01:52 минути