Медиумската слобода во опасност | Старт | DW | 27.04.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Медиумската слобода во опасност

Условите за работа на новинарите се влошиле во две третини од светот, велат во последниот извештај Репортери без граници и предупредуваат дека медиумската слобода досега не била под толку голема закана.

Гледај видео 02:28