Мајорка се брани од непристојниот масовен туризам | Старт | DW | 14.07.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Мајорка се брани од непристојниот масовен туризам

На властите на шпанскиот остров Мајорка им дојде преку глава од масовниот туризам. Со нови прописи и „жешки“ казни, тие сега сакаат да се ослободат од туристите кои трошат малку, пијат многу и се однесуваат непристојно.

Гледај видео 04:13
Now live
04:13 минути