Машка игра за во ВЦ | Старт | DW | 03.06.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Машка игра за во ВЦ

Компјутерските игри сега стигнаа и до тоалетот. Еден келнски пронаоѓач измисли "Pisspad", апарат за игри за мажите кои одат на „олеснување“ во тоалет.

Гледај видео 00:46
Now live
00:46 минути