Матурантите не се откажуваат од барањата | Македонија | DW | 07.10.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

Матурантите не се откажуваат од барањата

Протестите на матурантите се ставени во мирување, но тие не се откажуваат од барањето за уникување на државната матура.

default

Во вторник се очекува средба на матурантите со министерот за образование.