Материјали за иднината | Старт | DW | 14.05.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Материјали за иднината

Германски и чешки текстилни претпријатија, за да го спасат опстанокот, се специјализираа и развиваат хај-тек текстил, материјали отпорни на оган, температура или силни киселини.

Гледај видео 02:35
Now live
02:35 минути