Маките на хрватските извозници | Старт | DW | 02.06.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Маките на хрватските извозници

Десет месеци по пристапувањето на Хрватска во ЕУ, економијата опаѓа или стагнира, а државата е многу задолжена. Хрватска и натаму не извезува речиси ништо во Унијата. Во сиот овој стопански мрак меѓутоа има и зраци на надеж.

Гледај видео 02:46
Now live
02:46 минути