Маките на нелегалните сезонски работници во Грција | Старт | DW | 18.09.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Маките на нелегалните сезонски работници во Грција

И покрај кризата, работодавачите во Грција не бараат сезонски работници меѓу невработените Грци, туку ги наоѓаат кај најевтината работна сила - илегалните доселеници кои работат во екстремно нехумани услови.

Гледај видео 05:21
Now live
05:21 минути