Македонското малцинство во Грција | Сите содржини | DW | 23.02.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Македонското малцинство во Грција

Малцинствата се тема за која контроверзно се дискутира во Грција. За многу Грци постоењето на, како што ги нарекуваат, „Славомакедонците“ - е табу.

Гледај видео 02:45

Прочитај го и ова