Македонците не се откажуваат од фиксни телефони | Теми | DW | 25.09.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Македонците не се откажуваат од фиксни телефони

Мобилните телефони се чини дека ги ставија во заборав фиксните телефони, но не и во Македонија. Во 2017. година, речиси една петтина од граѓаните користеле фиксни телефони.

Гледај видео 01:03

Прочитај го и ова