Македонците и Албанците се обединија против владата | Старт | DW | 22.05.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Македонците и Албанците се обединија против владата

Телевизиска екипа на Дојче Веле беше во посета на Куманово во потрага по одговори на многуте прашања по полициската акција. Наидоа на сплотеност меѓу граѓаните

Гледај видео 05:04
Now live
05:04 минути