Македонија – ребаланс на буџетот | Вести | DW | 20.07.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Вести

Македонија – ребаланс на буџетот

*

Македонскиот парламент денеска ја продолжува расправата за ребаланс на буџетот за 2007 година. Министерот за финансии, Трајко Славески, соопшти дека расходите во буџетот изнесуваат околу 177 милијарди денари, додека приходите се во износ од 114 милијарди.