Македонија- новата тврдина против бегалците | Сите содржини | DW | 03.02.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Македонија- новата тврдина против бегалците

Македонија се повеќе служи како европска брана за запирање на бранот бегалци кои од Грција се упатуваат кон северна Европа. Камерата на Дојче Веле ги бележи приказните на овие луѓе.

Гледај видео 03:38
Now live
03:38 минути

Прочитај го и ова