Македонија на патот кон ЕУ | Македонија | DW | 31.01.2012
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

Македонија на патот кон ЕУ

Во 2005 година Македонија доби статус на кандидат за членство во Европската унија. Одлуката за почеток на преговорите меѓутоа се’ уште не е донесена.

Во 2005 година Македонија доби статус на кандидат за членство во Европската унија. Одлуката за почеток на преговорите меѓутоа се’ уште не е донесена.

DW.COM

Реклама