„Магичен леден бар“ во Осло | Старт | DW | 23.06.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

„Магичен леден бар“ во Осло

Бар кој целиот е од мраз: шанк, чаши, ѕидови, клупи - се’ од лед. Тоа го има во норвешкиот главен град Осло. Внатрешната температура во барот мора да се одржува на некој степен над нулата, за тој да не се растопи.

Гледај видео 02:01
Now live
02:01 минути