Луѓе 2015 | Сите содржини | DW | 28.12.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Луѓе 2015

Тие ѝ дадоа печат на годината, покренаа нешта или нѐ трогнаа. Политичари, илустратори, деца. Нивната моќ ни остави впечаток, нивната немоќ нѐ потресе. Некои си заминаа засекогаш.