Луксузни скари | Старт | DW | 13.08.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Луксузни скари

Лето е годишно време кога се прави многу скара. Потребниот прибор за тоа може да биде и милионски бизнис. Флоријан Вагнер произведува луксузни скари на четири тркала - бизнис во подем.

Гледај видео 02:56
Now live
02:56 минути