Лувр отвори, туристичките водичи на протест | Теми | DW | 09.07.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Лувр отвори, туристичките водичи на протест

Под остри сигурносни мерки, вратите за посетителите повторно ги отвори прочуениот париски музеј Лувр, по повеќемесечната пауза поради пандемијата. Француските туристички водичи го искористија моментот за да укажат на големите проблеми со кои и натаму се соочуваат поради корона-кризата.

Гледај видео 01:01

Прочитај го и ова