Лондон: Иновативни идеи против астрономските кирии | Старт | DW | 04.09.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Лондон: Иновативни идеи против астрономските кирии

Живеењето во британската престолнина е сѐ поскапо. Само годинава, станарините пораснале за една четвртина. Сѐ помалку луѓе со нормални примања можат да си дозволат да плаќаат станарина во Лондон. Затоа, во меѓувреме, се појави идеја со евтини кирии да се привлечат потстанари, кои истовремено би ги чувале скапите недвижности

Гледај видео 04:49
Now live
04:49 минути