Локалните избори и промените во власта | Сите содржини | DW | 07.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Локалните избори и промените во власта

По изборите на локално ниво, следуваат промени во Владата и Собранието, односно нови пратеници и министри. Можно ли е ново парламентарно мнозинство?

Гледај видео 01:01

Прочитај го и ова