Литературен фестивал во Берлин-меѓу уметност и криза | Старт | DW | 17.09.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Литературен фестивал во Берлин-меѓу уметност и криза

Меѓународниот литературен фестивал во Берлин од секогаш бил политички. Но, актуелните политички теми досега не се отсликувале толку силно во книгите. По 14-ти пат се среќаваат писателите и читателите на еден фестивал.

Гледај видео 01:59
Now live
01:59 минути