Лекција 26 | Marktplatz - Lektionen | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Лекција 26

Култура на претпријатието

Стил на раководење со претпријатието, хиерархија, корпорациски идентитет: како се презентира и како комуницира претпријатието.

Теми: корпорациски идентитет, корпорациски дизајн, стил на раководење со претпријатието

Симнувања