Лекција 26 - Јас Ве канам | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 05.04.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Лекција 26 - Јас Ве канам

Господинот Тирман има една задача за Андреас- во Берлин...

Граматички дел: делливи глаголи

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања