Лекција 26 - Ние едноставно сакаме да бидеме заедно | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 10.04.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Лекција 26 - Ние едноставно сакаме да бидеме заедно

Еден познат пеач и една позната песна

Граматички дел: нема нова граматика

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања