Лекција 25 | Marktplatz - Lektionen | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Лекција 25

Индустриска и стопанска комора

Советување, информирање, застапување на интереси: како се организира и презентира германското стопанство.

Теми: индустриска и стопанска комора (IHK), Комора на трговија со странство (AHK). Германска индустриска и стопанска комора (DIHK)

Симнувања