Лекција 25 - Јас ќе го платам останатото | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 05.04.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Лекција 25 - Јас ќе го платам останатото

Андреас во една незгодна ситуација...

Граматички дел: заменки и членови во акузатив

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања