Лекција 25 - Најпрво се надевам на мали задачи | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 10.04.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Лекција 25 - Најпрво се надевам на мали задачи

Др.Тирман му го објаснува на Андреас неговиот нов проект...

Граматички дел: додатоци на глаголот

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања