Лекција 25 - Можете уште пешкири да ми дадете? | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 10.04.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Лекција 25 - Можете уште пешкири да ми дадете?

Андреас, Др.Тирман и Госпоѓа Бергер планираат едно возење со брот...

Граматички дел: глаголи со датив и акузатив

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања