Лекција 24 | Marktplatz - Lektionen | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Лекција 24

Внатрешна пловидба и логистика во пристаништето

Контејнери, канали, тарифи за транспорт: како и зошто се транспортира стоката преку реки и мориња.

Теми: внатрешна пловидба

Симнувања