Лекција 24 - Лутер на Вартбург | Deutsch - warum nicht? Teil 4 | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 4

Лекција 24 - Лутер на Вартбург

Приказната за една храбра спасувачка акција...

Граматички дел: релативни реченици (III)

Аудио и видео прилози на оваа тема