Лекција 23 | Marktplatz - Lektionen | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Лекција 23

Систем на франшизи

Поделба на работата, кооперација, контрола: како го пренесуваат фирмите нивното име и знаењето. Теми: франшизирање, договор за лиценци, филијален систем

Симнувања