Лекција 23 - Славната болница Charité | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Лекција 23 - Славната болница Charité

Др.Тирман ја раскажува приказната за еден познат објект...

Граматички дел: деклинација на придавки ( II )

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања