Лекција 23 - Митот за Барбароса | Deutsch - warum nicht? Teil 4 | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 4

Лекција 23 - Митот за Барбароса

Приказната за кралот со црвената брада...

Граматички дел: релативни реченици (II)

Аудио и видео прилози на оваа тема