Лекција 23 - Кој зборува таму? | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 18.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Лекција 23 - Кој зборува таму?

На Андреас повторно му треба изговор...

Граматички дел: неправилни глаголи

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања