Лекција 22 | Marktplatz - Lektionen | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Лекција 22

Структурна промена во земјоделството

Млеко, житарици, субвенции: како се промени работата во аграрниот сектор во последниве децении.

Тема: земјоделство

Симнувања