Лекција 22 - Тирингија- зеленото срце | Deutsch - warum nicht? Teil 4 | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 4

Лекција 22 - Тирингија- зеленото срце

Една сојузна република се претставува...

Граматички дел: нема нова граматика

Аудио и видео прилози на оваа тема