Лекција 22 - Во среда, во седум часот наутро | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Лекција 22 - Во среда, во седум часот наутро

Проблеми во хотелот Европа: тушот е расипан...

Граматички дел: oзначување на време

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања