Лекција 21 - Бев во Есен | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 18.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Лекција 21 - Бев во Есен

Господинот Маер ја раскажува неговата приказна...

Граматички дел: Имперфект од sein / haben

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања